Categories
Uncategorized

Asiatisk mat på nätet

Är du ute efter asiatisk mat på nätet som uppfyller alla standarder och krav som Livsmedelsverket har? Det är många asiatiska butiker som fuskar med att fylla i innehållsdeklaration och näringsvärde. Vissa saknar helt etiketter på svenska. Vi har hittills bara funnit en som följer de regler som är utsatta och det är sarisaristore.se de har innehållsförteckning på både svenska och engelska, de tillhandahåller inte frysta och färska varor för det får man inte skicka i paket enligt Livsmedelsverket, då färska och kylda varor ska vara kylda hela vägen från tillverkare till kund. Man får inte sälja importerade burkar och flaskor som innehåller läsk utan pant-symbol, det är mycket regler som finns och konstant bryts av många aktörer på marknaden idag. Sarisaristore.se är en Filippinsk matvarubutik på nätet med många intressanta produkter som snabbkaffe, nudlar, pastasås, bananketchup, tvål, hårvård och mycket mer. De erbjuder leverans till ombud i hela Sverige och även hemleverans för den som vill ha det. Senast vi kollade hade de fri frakt till ombud på beställningar från 500kr och uppåt. Det roliga är att de ger en gratis gåva åt de som beställer för lite mer, vad gåvan är varierar till och från.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *